餐廳: 小雨天 (葵涌廣場)
資訊:

今日搞埋d野去食野, 由於天氣太悶熱又焗😖想食d易入口的野, 葵涌廣場去過好多次, 依個只係經過, 但始終未試過, 唔想食肉唔想食餃🤣最後揀左蠔仔🦪骨湯上海麵🍜加紹菜, 配凍🍋茶走甜, 我見雖然8点45有多, 但依然有一班客戶, 不過我自己一個😜都可以有d位比我揀下, 等左一陣凍🍋茶先來, 加7元都幾實際👍👍之後送來蠔仔🦪骨湯上海麵, 51元加10元紹菜, 今時今日晚餐, 都算叫抵食🤩, 都幾大碗, 賣相幾靚仔😻, 飲啖白白地色的骨湯😌唔係好濃味, 不過清清地又夠熱, 上海麵都比得好夠份量😸浸左d湯又幾好味😍 再食d紹菜和芫茜, 浸左d湯, 好好食🥰, 再食d蠔仔🦪, 雖然唔係比得好多, 但只只都好大只, 又鮮甜👍👍再食d肉碎, 有d甜味😻夾埋一齊好好食, 食晒好滿足, 炎熱的天氣食濕濕地的湯粉會啱d, 之後飲埋杯凍🍋茶, 都幾有茶味, 唔錯👍👍依度有下次💕🥢不過我不是在openrice選擇外賣自取, 係堂食, 所以沒有什麼優惠或回贈😜

2024-06-22