2021-08-29 89 瀏覽
放假第二日都係周圍遊食平時去一田,都會經過呢間PIZZA EXPRESS,好多時都好想入去食野,不過每次見到好多人排隊,都令我却步,今日難得放假,終於有機會去食野勒✌🏻餐廳環境很舒服😌座位又夠闊落,而且侍應姐姐很殷勤親切👍🏻問佢地有乜招牌食品,佢特別推介我地餐牌上既新口味,那就點左呢幾樣都唔錯熱溶芝士麵包球😋芝士控必食,每粒麵包球圓碌碌,熱辣辣外脆內軟😍而且以3款芝士烘焗,那種拉絲既感覺很治癒牛肝菌羽衣甘藍螺絲粉😋牛肝菌既味道十分濃烈,撈埋螺絲粉時,每啖都有牛肝菌香味😋相當夾👍🏻而且加入羽衣甘藍及滑滑stracciatella芝士一齊食,有唔同口感層次香烤雞肉薄餅🍕一場嚟到一定要點pizza😌酥脆薄身餅底😍配合濃鬱香氣的芝士及雞肉完美組合🍕點可能唔食先得架雜莓梳打特飲🍹果味十足,美食加上一杯梳打特飲🍹絕配
放假第二日都係周圍遊食

雜莓梳打特飲🍹果味十足,美食加上一杯梳打特飲🍹絕配
2021-08-25
午餐