2006-04-18 11 瀏覽
即興去左試~不過都唔知原來除左白沙度,呢度都有一間ga wor~因為6點幾去食,又肯答,所以唔駛等,yeah~~人地個個都話好食,一定要試真d先得~價$$唔貴,三文魚sushi 都只係$9~~抵!(but一般la~)特別推介:1) 燒帶子壽司:未食已經聞到好香,佢燒到個面有焦,件帶子肉就半熟,又勁大粒,所以好有口感,正!2) 燒海鰻壽司:要海鰻先好味, 因為試個燒鰻魚,冇咁滑~因為都係燒,所以又係好鬼香,食的時候仲熱辣辣,好好味~~ (我諗佢燒親的壽司都應該不錯!!下次要試埋其他先)3) 海鹽海膽壽司:好香甜ar, 因為我個fd唔食,所以一個人食晒2件,好滿足ar~hee...同埋2件都係$25~~抵食ar~4) 蟹柳壽司:蟹柳面配左一pad沙律醬,好match ar~條蟹柳食落同睇落都係一絲絲,好似長腳蟹咁ga~~5) 軟殼蟹巻:不錯ar~我一向都好like軟殼蟹gei~

特別推介:
5) 軟殼蟹巻:不錯ar~我一向都好like軟殼蟹gei~