2024-02-07
見到門口貼滿和牛嘅招牌,我同朋友都係牛魔王,決定一於過黎試下,座位坐得好寬躺,兩個人都可以安排4人坐位自助區域食品擺放得好整齊,醬料區種類都好多元化除咗常見的配菜,仲有鮑魚,花膠仔,魷魚,竹笙,蟲草花,台灣特色有麻吉燒,芝士丸,芋頭,芝麻湯圓,花生湯圓等嘅配菜,仲有不同菜類,豆腐,蕃茄,可以根據喜好自由選擇,飲品區都有各款韓國汽水,烏龍茶,梳打水,最正就係任食仲包啤酒任飲,如果想飲其他飲品,掃描QR code仲有檸檬茶,檸檬水同台灣珍珠奶茶選擇湯底有八款選擇咁多,我哋揀咗椰子雞,台式麻辣,椰子雞超足料,個湯底嚟到已經好香椰子水味,啲雞就可以食得,啲雞肉好嫩滑,麻辣湯麻辣味十足,好香花椒八角的味道我哋今日揀咗套餐C ,每位$298,可以任食四款肉類,National美國Choice牛小排,美國choice黑安格斯牛板腱,美國豬梅肉,紐西蘭羊肩卷肉,我哋每款都叫咗嚟試吓,當中牛小排口感極好,入口即化,叫高級小小嘅牛肉,可以食到多重口感,牛板腱油花冇咁重,但牛味比較濃最後梗係要食埋佢哋嘅甜品啦,呢度嘅甜品好有特色,係雪糕牛角包窩夫同埋Tiramisu,係其他任食火鍋店食唔到嘅甜品,牛角包窩夫
最後梗係要食埋佢哋嘅甜品啦,呢度嘅甜品好有特色,係雪糕牛角包窩夫同埋Tiramisu,係其他任食火鍋店食唔到嘅甜品,牛角包窩夫超鬆脆,Tiramisu有驚喜,咖啡味超濃,焦糖餅底都好香脆