出開紅磡傾嘢,路過呢間台式小店,俾佢個名吸引咗埋去相信係善良嘅人先至會選擇用呢個名命名,所以是日午餐嘅機會就留俾呢間小店啦雖然係小店,但係都好多選擇!我見佢個招牌寫住台式手抓餅,仲要好多選擇!應該有下過功夫係呢樣小食上,咁就叫一個「芝士控首選」試吓啦。有驚喜喎!個手抓餅足料到根本唔能夠打直影,因為啲餡會跌出嚟!有圖有真相,咬開入邊就係咁樣!係由頭食到落尾都係咁足料仲要塊抓餅係有蔥同埋有啲椒鹽!!唔會好似出邊嗰啲咁,又薄又乾,啲嘢夾埋一齊就算⋯啲價錢仲要差唔多🤷🏿‍♀️我哋仲叫咗台灣腸同地瓜QQ棒台灣腸勁厚切😧仲有淡淡的燒烤味連埋啲蒜一齊食,不得了!朋友話口臭都要食🤣係地瓜球嗰啲friend不過佢係長條型,好脆朋友好餓,所以就叫咗個滷肉飯配鹽酥雞食正常味道、雞又脆、滷蛋處理得幾好,超足料!呢間價錢簡直係紅磡返工人士嘅恩物!嘢飲方面我就揀咗真正爆檸檸檬茶檸檬茶加咗啲爆珠簡直令成件事昇華晒如果有得加大,我會加大佢🤣🤣朋友就叫咗龍眼蜜,唔會好甜,啱啱好overall呢度啲嘢唔錯,會再encore!老闆娘成程冇停過,佢同我哋講咁啱個爐壞咗,所以要我哋等耐少少,同我哋道歉都道左好多次,好有禮貌!原來
出開紅磡傾嘢,路過呢間台式小店,俾佢個名吸引咗埋去

相信係善良嘅人先至會選擇用呢個名命名,
所以是日午餐嘅機會就留俾呢間小店啦

雖然係小店,但係都好多選擇!
我見佢個招牌寫住台式手抓餅,仲要好多選擇!

芝士控首選(芝士滑蛋)手抓餅
有驚喜喎!
個手抓餅足料到根本唔能夠打直影,
因為啲餡會跌出嚟!

有圖有真相,咬開入邊就係咁樣!
係由頭食到落尾都係咁足料

仲要塊抓餅係有蔥同埋有啲椒鹽!!

唔會好似出邊嗰啲咁,又薄又乾,
啲嘢夾埋一齊就算⋯啲價錢仲要差唔多🤷🏿‍♀️

台灣腸

我哋仲叫咗台灣腸同地瓜QQ棒
台灣腸勁厚切😧仲有淡淡的燒烤味

連埋啲蒜一齊食,不得了!
朋友話口臭都要食🤣
地瓜QQ棒

係地瓜球嗰啲friend
不過佢係長條型,好脆

台式滷肉飯配鹽酥雞

朋友好餓,所以就叫咗個滷肉飯配鹽酥雞食
正常味道、雞又脆、滷蛋處理得幾好,超足料!
呢間價錢簡直係紅磡返工人士嘅恩物!
嘢飲方面我就揀咗真正爆檸檸檬茶
檸檬茶加咗啲爆珠簡直令成件事昇華晒

如果有得加大,我會加大佢🤣🤣

龍眼蜜

朋友就叫咗龍眼蜜,唔會好甜,啱啱好

overall呢度啲嘢唔錯,會再encore!

原來呢間小店係上個月先開(頂咗上一手嘅泰王海南雞),老闆娘已經執咗間舖好多嘢,衛生方面亦都有重點改善!嚟緊佢哋都會推出啲台式嘅甜品同飲品!感受到小店好有heart做,相信佢哋會越做越好!

喺紅磡想食足料好味嘅手抓餅一定要幫襯佢哋!

芝士控首選(芝士滑蛋)手抓餅
台灣腸