今次去咗家名叫Andō嘅餐廳,完全係一次味蕾嘅魔幻之旅🌟。食物嚟到眼前,首先俾嗰擺盤驚艷到,個個菜色彩繽紛嘅透著精緻。起頭嘅三小食已經係咁吸引,尤其係嗰綠豆鱈魚慕絲脆米餅,食落口感脆卜卜,爽滑嘅慕絲夾帶咗一股青草海洋嘅清新,係咁滋味!之後嘅龍蝦鷹嘴豆蓉蕃茄撻真係一絕,龍蝦鮮甜得滯,蓉嘅滑潤襯托得個蕃茄味道更加鮮明,令人忍唔住一啖又一啖。跟住嘅昆布高湯,喝落去溫暖心窩,每一啖都充滿層次。再來嗰份海鱸魚,真係無得輸,外皮煎得啱啱好嘅金黃色,啖啖肉質都嫩滑又彈牙。而嗰個阿根廷里脊肉,哎呀,簡直夠晒腍,腍到即溶咁,配上嗰粟米濃汁,味道絕妙無比!甜點和咖啡我唔會講得太多,但係保證每樣都係精心製作嘅,你食完就會知。整體嚟講,Andō嘅食物都有種講唔出嘅打動人心嘅獨特魔力,服務又親切得嚟,整晚嘅體驗真心正,下次還會再衝!🥂🍽💖