2021-12-14
九龍灣The Eastmark 依家除左大渣哥,樓上開左好多間小店新餐廳,今日同同事試呢間魚木,一入門口,裝修清新乾淨、環境闊落, 以QR code落單,不同款Set大約 $60起跟麵豉湯或茶。另外可以加錢追加小食、飲品。 ❣️親子丼 Oyako-don $62~蛋汁多夠撈飯、雞肉都好嫩滑,調味唔錯。 ❣️西京漬比目魚丼$78~比目魚好大塊,飯面上有紅色木魚鬆、芝麻同蘿蔔,有味得來又唔會好咸。 ❣️兩碗飯份量亦足夠一個男仕食💛💛💛❤️ ❣️除咗主食之外,我又忍吾住追加咗章魚燒小丸子たこ焼きだ,一定要襯熱食,最鐘意見到木魚花(柴魚片)郁郁下,口感特別又開胃,如果有埋雪糕做甜品就大滿足🥰🥳💛❤️
💛❤️食物黎講,價錢唔算貴、味道OK,收銀哥仔好有禮貌,店員都非常友善,比我左問右問點落單,都有問必答,值得再訪,出街食晏又多一個可以選擇地方💛支持小店👍💛❤️Donburi Lunch❤️💛
❣️兩碗飯份量亦足夠一個男仕食💛💛💛❤️
Donburi Lunch❤️💛