因為朋友有JW 咭. 2個人1個免費. 平時食開cafe嗰邊自助餐, 好滿意. 見未食過li 間. 咁就係上星期日去食. 可能是星期日,好多人,全滿. 食物方面有刺生, sushi, 沙律, 長腳crab, 蝦, 蠔... etc. 放在自助bar 枱取. 而炸物, 湯, 串燒,熱食, 雪糕等..就要寫紙叫.1) 長腳crab腳: 好新鮮, 好好味. 食左好多.. refill 又快. 2) 蠔: 有3種蠔.每種都好正,重有海水味. 掂. 我朋友食左十幾隻. 回晒本.3) 凍crab及龍蝦仔; 麻麻地, 可以不吃4) 刺身: 有三文魚, 立魚, 白豚, 赤貝, 魷魚, 帶子.. 等, 全部都好新鮮. 好味5)炸物, 湯, 串燒,熱食: 普通6) 甜品: 大部份都頗甜.最好食係american cheese cake. 芝士味好濃. 一個字"正", 但只得1個, . 想食第2round, 已經比人取晒, 之后, 到我哋走, 都冇refill. 唔夠喉. 最后, 雪糕必然要食. 有green tea, red bean 及芝麻味. 我覺得最好味係芝麻味. 服務方面ok. 但入紙叫食物,

3) 凍crab及龍蝦仔; 麻麻地, 可以不吃
5)炸物, 湯, 串燒,熱食: 普通
服務方面ok. 但入紙叫食物, 就有漏單出現.
總括, 會再去.
因有1個免費, 故平均每人是$230, 好抵.