2024-03-27
今日趕住時間,晏都未食就接左阿仔再送左阿仔上補習,中間有空檔時間媽媽們介紹去啲間食個清爽午餐提一提醒👍🏻因為已經到左下午餐時間所以餐廳唔多人,可以舒舒服服咁坐下同朋友一齊食下飲下坐下,好relax🔆Lunch Set - ONO set啲個餐係有:三文魚、溫室青瓜、蟹棒沙律、雞蛋絲,再二選一主食,我揀左沙律菜同壽司飯🍚嘩!一個好可愛既夏威夷飯碗裝住美食,感覺好夏日!滿滿既食材,完全見唔到啲飯!食既每一啖都有滿滿既三文魚同沙律!三文魚夠曬新鮮肥美!蟹棒沙律好鮮甜!再加埋清新爽口既青瓜! 真係令人食到好充足!🔆蟹肉沙律好豐富既蟹籽同蟹肉,配上生菜真係每一口都好有海洋既味道!🔆和風炸雞雞肉配上適量既脆漿,炸得好脆口岩岩好,唔會過曬火喉!啖啖肉,美味多汁! 🔆冷凍豆腐胡麻醬汁配豆腐一向最好味! 今次都無令我失望最後朋友想加個甜品🔆朱古力蛋糕睇佢外表好似平平無奇,但係佢既朱古力非常之濃郁,比想像中好味! 最後仲有餐飲🔆菠蘿汁、蘋果汁
再送左阿仔上補習,中間有空檔時間
媽媽們介紹去啲間食個清爽午餐
提一提醒👍🏻
因為已經到左下午餐時間
所以餐廳唔多人,可以舒舒服服咁坐下
同朋友一齊食下飲下坐下,好relax
🔆Lunch Set - ONO set
🔆蟹肉沙律
好豐富既蟹籽同蟹肉,配上生菜真係每一口都好有海洋既味道!
🔆和風炸雞
🔆冷凍豆腐