2023-05-24
昨日去左Honbo 沙田分店食tea,見到有期間限定漢堡包,即買來試下🤩見到宣傳海報原來💗今個月28號係🌏國際漢堡包日🍔所以Honbo 與 Heinz 亨氏再度聯乘,以🍅 Heinz 亨氏茄汁打造出獨一無二的 Heinz Tomato Ketchup Burger亨⽒茄汁漢堡🍔$148😍Heinz Tomato Ketchup Burger 亨氏茄汁漢堡內用上✌️兩塊 USDA Double Gold🏆 級高品質牛肉漢堡扒,並特別混入洋葱碎🧅,香味四溢😋漢堡扒上再放上以牛肉脂肪炸得✨金黃香脆的脆薯餅✨,配上與漢堡包絕配的 Heinz 亨氏茄汁🍅,夾於大蒜香草麵包內,滋味無比。💯🥰漢堡包即點即製,用料天然上乘,麵包鬆軟,雙層牛肉漢堡扒非常有份量,🧀芝士配洋蔥碎再加上茄汁, 味道非常豐富。👏店員仲話各分店於5月26日至28日,每日首10位選購 🍔Heinz Tomato Ketchup Burger 茄汁漢堡的客人,可免費獲贈限量版圍裙乙份😍等我後日一早 😎😍去Honbo再食漢堡 ,免費拎條限量版圍裙留念🥰