2024-02-02
話說今次去嘗嘅The Diner真係令人驚喜,一入門彷彿穿梭時空咁,美式復古滿牆車牌同老派點唱機,場面勁有feel!🎶嚟到Mac & Cheese Balls,我諗緊係咪我嘅眼睛出問題,波波竟然咁大粒!佢哋嘅Mac & Cheese Balls會令你一啖一啖滿足,個芝士濃郁得嚟,外皮又卜卜脆,一啖落去就話你知咩叫做外酥內軟!😍而家講講Triple Threat啦,佢可唔係普通嘅三文治,有啲意想不到嘅芝士煎焗功夫,個拉絲勁炫目!最過癮就係每一口都有滿滿嘅芝味!再嚟Skirt Burger,個burger真係滿足到我呢個漢堡控,八寸厚嘅漢堡扒加上啖啖肉嘅滋味,但係啲cheese skirt要係再脆啲,嗌聲又升呢!薯條就一般般,算係個配角啦。🍔提提大家,呢度嘅small plates講真一啲都唔"small",所以記住慢慢點,享受每一款小食嘅美味,唔好貪心一次過叫太多,嚟呢度就係要慢慢嚟,徹徹底底享受每一啖嘅滿足。👍👌