2022-08-29
📌 JUST'er Bar & Restaurant - 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖🗓(28/8) 星期日 ⏰ 晚上6點左右 🌐網址: https://s.openrice.com/QrbS0y3o4W0~ueeoDBA💈特式:尖沙咀山林道多嘢食就係人都知,但西餐廳就為數唔多,今日行過咁啱又想食西餐,所以幫大家試一試呢間西餐廳。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:今日叫左1個沙律,2個小食同1個主菜,等我同大家講下味道先......牛油果🥑大蝦🦐黑醋沙律🥗 - 牛油果好新鮮,有兩隻大大隻嘅大蝦,隻蝦仲要有略略炸過,好香口,酥脆到連殼都可以食埋,沙律菜好新鮮,不過個黑醋就好似太酸。垃圾八爪魚🐙 - 個名好特別,所以都叫嚟睇睇,炸魷魚鬚就試得好,但好少見餐廳會攞八爪魚去炸,但佢又做得幾好,炸得好酥脆香口,但又仲食到少少八爪魚味,做得唔錯嘅一個小食。厚玉子燒 - 呢個玉子燒真係好厚身,又有蛋香同唔太甜,加埋佢放埋d會郁吓郁吓嘅木魚片係上面,視覺效果都有埋。黑松露牛肝菌卡邦尼扁意粉🍝 - 黑松露味道好香,同埋佢d黑松露好似唔洗錢咁,勁多勁濃味,佢用扁意粉代替傳統嘅圓形意粉另一點
🗓(28/8) 星期日 ⏰ 晚上6點左右
🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱
黑松露牛肝菌卡邦尼扁意粉🍝 - 黑松露味道好香,同埋佢d黑松露好似唔洗錢咁,勁多勁濃味,佢用扁意粉代替傳統嘅圓形意粉另一點做得好好,扁意粉比圓形掛汁效果好好多,食落去啖啖意粉都掛到好多卡邦尼汁。
☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 - 見佢有好多不同特飲可以選擇,但大熱天時,梗係飲沙冰降下溫啦,叫佢佢個蜜糖柚子沙冰同菠蘿熱情果沙冰,兩個都好有生果味,飲落透心涼。
🍽環境:餐廳靜靜地,環境都幾舒服,裝修佈置雖然唔係好冠冕堂皇,但都有佢店舖嘅特式,枱面都夠大,擺晒野食野飲都唔會話好迫。
🤵🏻🤵🏻♀️🤵🏻♂️服務:職員服務幾好,有講解下d食物同飲品,上菜收碟速度都快。
💰💸價錢:叫左咁多野埋單$457,計返佢d食物質數同地埋位置,都覺得係合理範圍。
🐲💬總結:如果大家去開山林道個頭,又諗唔到食d咩,都建議大家可以去試下。
推薦指數:❤️❤️❤️❤️🤍