2021-09-19
呢間原本前身叫olive,有去食過tea 因好平又唔會話太迫~ 早排見話執但原來係裝修改名再開,見食在元朗d人話係同一班人做,但有幾個comment 話難食。見佢近近地裝修又靚左就去食個tea, 平平地試下伏唔伏…(之前olive 時星期日無tea 但而家有)入到去環境都舒服乾淨,但想講佢個裝修超似Ralph’s coffee,都係綠白金主色,又全部waitress都有牛仔布圍裙。咁既環境tea價錢確實係平既,$4x 個意粉連野飲,份量唔多不過個人覺得女仔啱啱好。是日意粉:係肉醬意粉,有d芝士喺面但唔多,有好多黑椒喺面所以食落黑椒味好強勁,肉醬味ok。跟餐凍奶茶唔滑奶味唔濃淡左d肉醬芝士熱狗:都ok,芝士好味腸個皮唔un,但個包好餐包味,伴碟沙律菜就爭d乾爭爭咁無乜汁。跟餐凍咖啡好味過個凍奶茶(個人鐘意偏甜/奶既咖啡所以ok)佢仲有d特飲都好似幾靚,下次可試
佢仲有d特飲都好似幾靚,下次可試