2018-02-01 196 瀏覽
唔知點解次次聽到呢間個名,都會諗起: 老表您好野😂😂 其實呢間鋪頭都真係幾好野,開左無幾耐,openrice 已經好高分,宜家仲要分店都開埋👍🏻.受歡迎既原因無他,因為佢羊肉味夠香夠濃,仲要夠晒大碗,好抵食。羊肉味有幾香,您一入去佢鋪頭隨便呼吸下都一定會聞到👃🏻________________________🔹羊肉米線 (大碗) $57羊有得叫有皮或剩瘦肉,個人覺得有皮會有羊味啲,所以揀左有皮😂怕肥的朋友都唔洗怕,雖然係皮,但一啲都唔肥,仲帶一點爽勁,睇得出隻羊成日都有運動😜.叫得做大碗都真係幾大下,細食啲既朋友應該夠兩個食,份量類似譚仔叫全餸咁。.頭先講過羊肉湯好香,原本以為好濃,但食落又幾清,清得黎又有羊鮮味,加埋葱粒,真係就咁飲個湯底都得!最重要係佢應該無放咩味精,飲完一啲都無口乾!羊肉幾嫩口,份量都適中,食落唔係好羶👍🏻.🔹口水雞 $28口水雞好驚喜,雖然個樣唔太靚仔,但個辣汁辣中帶少少麻,好重花椒味,雞肉又幾嫩滑,好好食!.🔹涼拌青瓜 $19青瓜汁酸得好開胃,仲好香麻油同蒜香,只係略微切得大件左少少,唔係個話就會再入味啲再好食啲.中意食酸酸辣辣涼拌青瓜既朋友仔,可以好似我咁將
________________________

🔹羊肉米線 (大碗) $57

口水雞

🔹口水雞 $28
涼拌青瓜

🔹涼拌青瓜 $19
中意食酸酸辣辣涼拌青瓜既朋友仔,可以好似我咁將啲青瓜浸落口水雞啲汁度,omg, 仲好食啲囉!
2018-01-24
口水雞