2016-07-30
好耐冇見過班朋友就搞左個聚會啦 ,一共九個人,傾左一陣然後有個係觀塘返工既朋友推介話佢公司附近間工廈餐廳幾好食,咁大家又冇咩意見於是就成班朋友仔星期五晚八點幾浩浩蕩蕩咁衝左上去啦✌✌有幾個朋友仔都叫左個荷蘭農場牛仔髀肉飯,我就叫左個墨汁三文魚魷魚意粉🍝🍝🍛🍛哈哈,食左朋友一舊仔髀肉,又唔錯喎,啲肉入口都多汁,好香而且擺碟睇得出廚師既用心呀🍴🍴而我個意粉魷魚冇腥味個汁又唔太搶樣樣都好到位又夠大碟,正呀❤❤❤食完野,朋友仔們差唔多個個都叫檸茶檸水,好悶呀❌❌我中意飲soda既,就叫左杯菠蘿蜜桃soda✌首先,呢杯soda出黎俾我既感覺係啲顏色好靚呀❤飲落甜甜地得黎又唔會甜到要飲返杯水而且又夠fresh,都係正呀🍹🍹🍹除左啲食物同飲品好,啲service都好好呀,因為我地九個人仲俾左間vip房我地,無論係房同出面area啲擺設定音樂都令人好舒服,有風格得黎又唔會好over👍👍👍誠意推介大家去試下呀😁😁😁😁
誠意推介大家去試下呀😁😁😁😁