2023-02-15 55 瀏覽
餐廳🍴氣氛勁寫意,成個環境氛圍都好放鬆好舒服,職員更係靚仔🙈仲服務好Nice,加分加分🤣👍🏻 食物更係份量足又好食,食物既質素非常好,食完會超級滿足咁走🧡💛Main Course :1️⃣美國特選級天然「黑白牛」肉眼扒 16oz $468醬汁:牛肉汁//黑椒醬//荷蘭蛋黃醬肉眼扒叫左5成熟,牛扒肉身好厚肉,但一刀切入去🤩就feel到勁軟腍,完成唔需要用力去拉扯,切開左入面係粉嫩粉嫩既顏色❤️,肉質勁鮮嫩,仲好Juicy,就咁食已經夠哂好食,牛香味好濃郁,仲有配左3款醬汁,都會帶出牛既唔同風味,牛肉汁會更提牛香,而黑椒醬都令牛香更鮮甜,荷蘭蛋黃醬係我最中意既,鹹甜鹹甜咁非常好食🤤肉眼扒真係大推薦😋😋2️⃣波士頓龍蝦Thermidor 芝士釀焗龍蝦 $398/500gram龍蝦🦞大大隻,開左邊再加芝士同菇菌去焗,芝士份量好多,龍蝦肉肉身好厚實,口感好結實彈牙,非常新鮮,每一啖都食到芝士既香氣,可以同朋友share食,因為龍蝦🦞真係好大隻🤣,食左半隻就非常滿足,啖啖肉既口感真係好正Side Dish :奶油波菜 $68奶油感唔會令人覺等滯,反而會奶香奶香咁想一啖接一啖咁食,奶油更加令菠菜既口感改變,無

Main Course :
1️⃣美國特選級天然「黑白牛」肉眼扒 16oz $468
醬汁:牛肉汁//黑椒醬//荷蘭蛋黃醬

2️⃣波士頓龍蝦
Thermidor 芝士釀焗龍蝦 $398/500gram

Side Dish :
奶油波菜 $68
奶油感唔會令人覺等滯,反而會奶香奶香咁想一啖接一啖咁食,奶油更加令菠菜既口感改變,無左會食到條脷好鞋既感覺,連唔太喜愛食菠菜既我都食左好多,係覺得幾好食喎,咁一啖啖放入口

仲有無限量薯條🍟
完全唔馬虎,無一條都炸得熱辣辣,好脆身