2020-09-17 261 瀏覽
呢間餐廳好特別,有得食德國菜同埋西班牙菜式食物種類非常之多,啱晒心大心細嘅你哋😚一邊嘅裝修好德州風情,木桶酒樽做裝修😍首先我哋叫咗個Cabonara意粉,冇出邊餐廳嘅carbonara 咁肥膩,食得好舒服😉份量又啱啱好,擺碟又擺得好靚😋食指大動😋之後嘅重頭戲當然係呢度嘅🇩🇪德國豬手,原來豬手都有分好多種類,有德國白豬手同埋德國鹹豬手。我同老公咁重口味當然要揀德國鹹豬手啦,價錢合理,$218 有埋薯仔沙律同埋酸菜,酸菜係食豬手必備的。因為可以去除一啲油膩感。嚟到發現份量充足,而且好細心咁切開細細件,豬手皮更加係非常可口,新鮮脆卜卜,我同老公講:「好似食緊乳豬皮咁脆卜卜」 👍🏻所以呢度嘅豬手我哋係非常之推介❤️❤️❤️而家外賣仲有折頭,我哋已經打算下次開派對一定要叫一隻😜

一邊嘅裝修好德州風情,木桶酒樽做裝修😍

之後嘅重頭戲當然係呢度嘅🇩🇪德國豬手,
所以呢度嘅豬手我哋係非常之推介❤️❤️❤️
而家外賣仲有折頭,我哋已經打算下次開派對一定要叫一隻😜

• 德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律