2024-02-03 1106 瀏覽
去尖沙咀諗唔到食咩?又唔想食平時飯堂,叫朋友幫手諗下食嘜好,佢話唔肚餓唔想食咁飽肚嘅野食,於是就決定食串燒!咁岩有朋友join咁就3個人一齊食,仲可以叫多幾樣嘢食㖭啊!揀呢間餐廳目的係試下佢個玉子燒!咁我地既然食得就一定要試哂四隻味啦!一於黎個拼盤!😆試完四隻味,我地只係建議大家食明太子玉子就夠啦😅送酒良食,燒雞泡魚乾!😋另外要必提嘅就係,佢地Orion生啤做緊買1送1,真係抵到暈!叫多幾個小食都仲得!我地仲揀左枝米酒,夠甜!好味😋炸墨魚咀超好食! 腩肉燒秋葵都好食🫶不得不提嘅係燒貴妃蚌,雖然個味道完全唔似日本嘢,仲好local嘅感覺,但佢真係好好味,蒜蓉超香!大讚!總括來說,我地加左3次單,坐到人地收工!環境舒服,坐喺到傾計真係好不錯😊

試完四隻味,我地只係建議大家食明太子玉子就夠啦😅

送酒良食,燒雞泡魚乾!😋

我地仲揀左枝米酒,夠甜!好味😋

炸墨魚咀超好食! 腩肉燒秋葵都好食🫶