2019-07-27
以往都在金鐘 "JW" 吃自助餐由於家人話唔過海大家就在尖沙咀隨便吃提早慶生。由於本人對這裡的甜品比較有興趣,因為咸吃唔太吸引。有M牌的雪榚任吃,由於忙於吃唔記影,不過注意有D味sold out唔會再refill. 我就係太遲吃miss左Mango Passion fruit味。有chooc, coffee, strawberry, Carmel, vanilla, mango passion. 算好多俾你選。蛋榚款式很多元化,味道ok.都係有D 出完一次就無。順帶一提,佢呢道0茶,咖啡自助的。還有果汁飲,當然係那些一盒盒轉去一個玻璃自己針的。其實佢都有海鮮既野,所以要收400幾一位。這裡的海南雞飯,個飯好好味,應該有用雞油炒黃薑,我吃了足足一碗,個雞就一般啦。對比JW的海南雞就差D. 不過在過個自助餐內算幾好。
由於家人話唔過海大家就在尖沙咀隨便吃提早慶生。
由於本人對這裡的甜品比較有興趣,因為咸吃唔太吸引。
蛋榚款式很多元化,味道ok.都係有D 出完一次就無。
其實佢都有海鮮既野,所以要收400幾一位。
題外話/補充資料:
55歲或以上有senior discount