2022-05-09
開放返晚市堂食,就即刻約朋友去呢一間叫流水蝦的燒烤放題邊食邊玩😂流水蝦其實係一間類似韓燒放題店,但係佢最獨特之處係每一個卡位旁邊都會有一個魚缸,裏便有幾十隻新鮮游水蝦走嚟走去,如果你係想食啲生蝦,你就要用隻長鉗去夾佢上嚟放到燒烤爐去燒,呢個遊戲又真係幾好玩🤣啲蝦好新鮮又算幾大隻,簡直係生蝦咁跳,加上啲蝦好似知道俾你夾到就會無命😆所以喺缸裏面拼命逃命,所以你要夾到佢哋係有啲難道,但係夾到佢哋嚟燒又真係好鮮味,就係咁🦐🥢🦐🥢🦐🥢玩足兩個半鐘都唔會悶🥳而外邊任食的韓燒嘢食都係一般韓燒的食品,而腩肉片味道有啲怪怪的好似唔係好新鮮,其他的都OK啦👍🏻特別一提係我為咗要食埋最大最頑抗嘅一隻大蝦,我哋遲咗十五分鐘先走,店員都沒有趕走我哋,也沒有給任何壓力,服務態度好好,下次再有機會去觀塘一定要去再玩過🥳味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️