餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2020-02-24 639 瀏覽
今次介紹抵錫黃店👻呢間野位置比較偏僻 但環境幾好 對住個海 裝修又舒服仲有board game 勁啱同啲朋友黎吹水chill下 -幾欣賞個餐湯 是晚係雜菜湯 味道恰到好處更加唔係我諗個啲淡既紅湯 但塊蒜蓉包唔熱唔脆就麻麻地😫黃金廣島蠔正常發揮 蜜糖雞槌炸得幾香口 啲肉幾嫩滑 但蜜糖係分開點既始終覺得唔係好入到味🍗-主菜方面個燴飯有啲失望 冇咩味之餘仲唔太好食😟但個黑毛豬加返分 八成熟啱啱好 切開入面粉紅色既肉色加埋幾有嚼頭🤩而個兩件蛋糕普普通通 冇驚喜但都不失為一道幾好既甜品-杯野飲唔太甜但又有朱古力味 其實我都會介紹呢間野比朋友 因為唔太貴而且坐得好舒服 行街行到冇野好行黎呢到坐下都幾悠閒
巴拿馬火腿籚筍忌廉汁燴飯
栗子蛋糕
朱古力鮮奶
黃金廣島蠔
蜜糖雞槌
抹茶芝士蛋糕
2020-02-19
5 分鐘 (堂食)
朱古力鮮奶