之前喺朋友IG睇到介紹已經好想試吓!因為呢間火鍋店寵物主題好cute!入到店已經見到牆上好多可愛狗狗,門口仲有figure義賣,善款將不扣除成本捐給香港拯救貓狗動物協會,所以未食已經覺得呢度好有愛。個放題都好好食,所以呢間係值得save低去食嘅!我哋食嘅係 $318 任食火鍋套餐,有高質嘅小食、刺身、雞煲、火鍋海鮮拼盤、豪華牛肉拼盤,同埋其他火鍋配料任食、飲品任飲。唔只雞煲非常惹味, 海鮮拼盤及牛肉拼盤都非常有質素,尤其澳洲M5和牛肩甲肉、封門柳,油香濃郁入口即化,鮑魚、元貝、虎蝦新鮮仲好巨型㖭!不過我哋覺得最驚喜一開頭嘅小食部份,因為刺身、雞煲、火鍋都預咗好食,估唔到比較少人提嘅酸甜炸大腸、鮑汁雞腳、唐陽脆炸雞、甜番薯條都咁正,搞到我哋唔小心食多咗,差啲食唔落個火鍋。湯底選擇有櫻桃蕃茄薯仔、黃金皮蛋芫荽、高湯牛尾、麻辣鍋,可以揀鴛鴦鍋(+$20)

放題都好好食,所以呢間係值得save低去食嘅!

牛肉拼盤

我哋食嘅係 $318 任食火鍋套餐,有高質嘅小食、刺身雞煲火鍋海鮮拼盤、豪華牛肉拼盤,同埋其他火鍋配料任食、飲品任飲。
刺身拼盤
雞煲

火鍋海鮮

火鍋海鮮拼盤

牛肉拼盤

不過我哋覺得最驚喜一開頭嘅小食部份,因為刺身雞煲火鍋都預咗好食,估唔到比較少人提嘅酸甜炸大腸、鮑汁雞腳、唐陽脆炸雞、甜番薯條都咁正,搞到我哋唔小心食多咗,差啲食唔落個火鍋
丸類、手打黑白滑
豚肉