2021-04-24 240 瀏覽
今日同呀妹👧🏻決定食齊柏林熱狗💛,去到店面嘅時候,見到有個復活節🐣限定嘅熱狗🌭️,叫做日式和風熱狗🇯🇵,一於就試吓啦!-🍴日式和風熱狗($30) - 係復活節期間限定😆,一打開見到好多木魚係熱狗上面,好足料!食咗一啖,會見到有熱狗腸(也米😍表示傻傻分不清係咩國家🤣),同雞蛋、芥末醬。真係會見到有雞蛋粒🥚,真材實料💛。不過啲款熱狗,識落有啲乾,冇咩醬🤭。-🍴紐約辣味熱狗($38) - 入面包括咗炒洋蔥、茄汁、特製辣黃芥末、匈牙利腸。也米😍認為幾辣🌶,不過食得辣嘅阿妹👧🏻就覺得唔算辣。炒洋蔥🧅唔止提供左多一層口感,仲有啲甜味,令到成個熱狗好加分。整體來講幾好食😋!-🍴兩個細薯條($12) - 只要12蚊可以揀兩款指定小食或飲品🥤。由於對其他小食冇咩興趣😆,所以揀咗2️⃣個細薯條。考慮到外賣關係,所以將兩個細薯條放埋一齊,二薯合一。不過會有兩盒醬提供。真心好抵食💛,超大盒新鮮熱辣炸出來嘅薯條🍟!
紐約辣味熱狗
日式和風熱狗