2018-12-30
今日平安夜周圍都係人 ,諗唔到去邊度食,所以我哋幾個pizza控就揀咗去pizza hut食晚飯 。我地首先叫咗個肉醬意粉.肉醬意粉嘅番茄肉醬醬味道重,幾好食惹味,不過份量唔多, 我哋每人分少少就食曬啦之后叫了個夏威夷風光芝心批好鍾意食pizza hut嘅芝心批,因為系一整好就上枱,pizza 還是熱的, 芝士多,格外好味。另外叫咗個 至尊芝心批 配料有pepperoni, 菠蘿, 牛肉, 煙肉 跟tabasco,芝士粉食,味道就一流喇, 如果多d 菠蘿,味道就會更加豐富。 最後叫咗個至尊扭扭批非常大個 每個妞妞都裝滿芝士, 配料有pepperoni ,菠蘿,青椒 ,黑橄欖 ,蘑菇。。十分豐富, 食完就好飽。 扭扭批的麵粉比較多所以感覺上芝心批比扭扭批好食。我哋喺pizza hut嘅常客,因為鍾意食pizza。 而且呢度嘅芝心批好食 間中都會過嚟。
我地首先叫咗個肉醬意粉.
之后叫了個夏威夷風光芝心批
另外叫咗個 至尊芝心批
配料有pepperoni, 菠蘿, 牛肉, 煙肉
最後叫咗個至尊扭扭批