2018-03-16 25 瀏覽
旺角好多好嘢食 今日就出咗旺角太子個邊覓食🤤 行過始創 覺得好肚餓 見到宮葉cafe嘅menu好吸引咁😆 就揀咗嚟間去食平時食開滑蛋豬排飯 今次見到個鯛魚親子丼見未試過 就決定叫嚟食吓 親子丼一上菜嘅時候望落會覺得好似雞肉咁🙈但食落會發現啲鯛魚煎得啱啱好 香脆同好好食 仲要同份量十足嘅滑蛋一齊炒🤤 配合埋日式醬油同珍珠米 整體都好滿意😋朋友叫咗個牛肉拉麵 佢上菜嘅時候聞到好香嘅味道🤤原來係落左麻油 味道好好食😋😋 另外一個晚飯加8蚊就可以加一杯水果菜🤤仲要好大杯 我地叫咗個荔枝士多啤梨果茶 佢嘅荔枝味比較重 唔係幾食得出士多啤梨嘅味道 但都幾好飲 清清地😋果茶仲會配有好多種類嘅生果🤤有西瓜 荔枝等等 值得一飲😋雖然食到好飽但我地都忍唔住叫咗個士多啤梨雪糕芭菲😍整體加起嚟好好食😋有好多唔同生果 仲會有綠茶味蒟蒻 好正😋😋

另外一個晚飯加8蚊就可以加一杯水果菜🤤仲要好大杯