2021-12-01
同好友 食個tea係必須,做媽媽點都要預留 Metime 錫自己多點❣️我哋揀咗間有格調嘅Barista,靜靜坐低傾下偈!2個女人叫咗👁🗨🍴Everything Eggs Benny 睇中佢由牛油果🥑砌成嘅花花型,軟綿綿嘅牛油果配上脆脆嘅toast 同煙燻火腿真係好夾!配埋spinach& 重點在於隻流心蛋,一切開即咇出蛋漿,超治癒😌☕️Rose Latte不嬲都鍾情latte, 今次點咗個凍嘅,咖啡香濃兼滑溜!香香嘅玫瑰味,又唔錯喎!☕️Floating Rose 朋友揀咗呢款咖啡,超激死!佢㨂咗雲尼拿雪糕on top,真係同個咖啡好夾,太正!後悔我冇點嚟飲😋而且放上花花型向咖啡上,真係賞心悅目😍🍦Flower Shape Ice-cream 最後我忍唔住要番支花花雪糕!實在太唔抵得喇😝😝我就揀咗開心果㕦味。等自己開心番先🤣🤣食到微粒開心果,又夠晒味道!滿足晒視覺同味覺😙最後忍唔住向門外打卡係咁影相!好正呀!下次又要再嚟過🥰
🍴Everything Eggs Benny
☕️Rose Latte