損友自遠方來,不亦樂乎?本人也是在呢區返工之後第1次與以前第二度識落的網友午間飯聚兼吹下水,今次行遠少少,在合和中心對正有請帖街之稱既利東街相會,為了確保過程順利,特意訂個靚位。開盡Turbo 腳,都係要遲到五分鐘,來到後,個格局唔係咁似茶餐廳,但午餐要做爭取生意額,冇計。的位都幾窄,夜晚應該會好少少,坐落之後,還等了十分鐘,他們陸續到達,出面都有公司客及學生歌外面排隊,然後懷有身孕的侍應有少少不耐煩說:「遲多五分鐘要放番俾佢地,我地不嬲都冇訂位。」大家都係要搵食,算。唔計Chef's Recommendation,共有六個餐,自己叫了煎龍利柳飯,初頭的汁以為係洋汁,食落去至知係肉醬意粉汁,還有香草碎,有少少香味,令到本來冇乜胃口,也頓時覺得快樂了許多。魚煎得雖不香,冇乜油留下來兼不會好鬆散,唔錯唔錯。湯我只會只飲紅色(羅宋湯),不會飲白色(忌廉xx湯),點解?HeHe......,湯只係有甜味兼冇乜渣,凍飲杯似足今朝哥杯。至於的損友,也叫了黃咖喱飯、燒雞沙律及蜆肉扁意粉。咖喱飯都幾辣,但自己食得辣,當然不覺得什麼一回事;沙律既雞個樣似街巿雞脾起肉既,意粉裡面有冬菇做伴料,East M
損友自遠方來,不亦樂乎?

至於的損友,也叫了黃咖喱飯、燒雞沙律及蜆肉扁意粉。咖喱飯都幾辣,但自己食得辣,當然不覺得什麼一回事;沙律既雞個樣似街巿雞脾起肉既,意粉裡面有冬菇做伴料,East Meet West,有新意。

今次有人生日,貴左少少,正常係$42 。