2024-05-04 262 瀏覽
平時假期最鍾意就係周圍去唔同嘅貓Cafe。今次就嚟到荃灣嘅貓之茶房。 一去到店員就叫我哋要先除鞋先可以入去同貓貓玩,而店員亦都親切有禮,會用心同你講解唔同有啲咩可以做,有啲咩唔可以做。而佢哋對待啲貓都好溫柔,同埋十分愛惜啲貓貓。 當然,啲貓全部都好親人,會好鍾意就過嚟同你玩,有啲仲會特別鍾意坐喺我哋大髀上面😍!而且啲貓亦都好活潑,用逗貓棒同佢哋玩,佢哋都會好積極,有隻仲要玩咗成半個鐘都仲繼續玩!而且嗰度亦都有貓糧提供,只要手上面有貓糧即刻會好多貓貓衝過嚟圍住你🤤! 玩到悶嘅時候仲可以玩吓嗰度嘅board game,而款式亦都相當多樣化,仲可以喺嗰度借漫畫書睇📖,個人認為係相當齊全。 肚餓或者口渴嘅話,亦都可以去自助販賣機買啲芝士蛋糕,價錢亦都相對便宜。絕對係我去過其中一個最好嘅貓Cafe。