2016-02-13 368 瀏覽
      之前去韓國食過韓冰,一直都好想去食返雪花冰既感覺,而且係荃灣甜品雖然多選擇,但係唔多元化,所以冰雪公主開就好想試下味,所以同3個朋友食完飯一齊去試下      起初以為要等位等好耐,不過5分鐘就有位了,原來入面除左甜品仲有ALL DAY BREAKFAST 同晚餐,岩哂想一次過正餐同甜品既情侶同朋友仔,座位方面都有2張大枱符個一大班朋友GATHERING既,仲要有GAME同免費WI-FI用,都係一個唔錯既蒲點,不過遲D多人黎就未必留到好耐了!       我情迷朱古力所以點左朱古力曲奇雪花,一個就點綠茶雪花,一個就點芒果雪花,有個朋友就點士多啤梨芭菲,但因為要等半個鐘,而我地果D就快有,所以佢都改芒果雪花,如果食芭菲朋友就要耐心等候了!       整體黎講份量叫細既已經夠食,雪花冰都係幼細,當然無得同韓國比較啦,價錢對比路德圍的甜品貴5蚊到,但有特色D,環境坐得舒服,所以值得推薦,同埋仲有好多甜品款!
所以冰雪公主開就好想試下味,所以同3個朋友食完飯一齊去試下

我情迷朱古力所以點左朱古力曲奇雪花

綠茶雪花(小)
朱古力曲奇雪花
芒果雪花

題外話/補充資料: 食甜品當日坐既位置對住洗手間,當時門係開住,感觀上無咁好,如果可以關上洗手間門,係門前貼返洗手間既標誌就可以更好了:)
2016-02-12
5 分鐘 (堂食)
$40 (宵夜)
綠茶雪花(小)
朱古力曲奇雪花