2009-09-19
唔係第一次去嘉樂冰廳啦,上次都係行開荃灣同家人去,今次都係.一去到,就排晒隊咁,真係好想走先,因為前面有十幾人,入面又迫又細,應該要等半小時,結果真係比我估中,半小時後我地就入去了,不過入到去,仲未有位,老闆娘叫我地睇住餐牌先,我地就順手落埋單,佢話要等半個鐘先有得食,其實我地都預咗啦.無幾耐就有位了,不過就坐咗半個鐘先至來了一份蛋治,今次賣相普通,下次可以試叫烘底,可能好d.不過d蛋就好好味,好滑好厚!之後等咗好耐先有嘢飲,真係等到想走.我地叫了兩杯柯華田奶昔,不過就只來了一杯,我地問佢,佢話整唔切,叫我地等吓.又等了十分鐘再來第二杯,不過杯嘢真係幾好飲,好香,好有柯華田味,有人似沙冰,不過就飲唔到有冰.飲完成個人都凍晒,$55走人!