2021-10-10 1461 瀏覽
我住係九龍東,究竟係因乜解救難得入到黎荃灣都要食一鍋堂呢🤣🤣係愛?定係責任?係愛呀!❤️❤️平時去旺角分店就去得多,上網見到新都會分店6月先新開張,難得可以去荃灣朝下聖🥰-環境真係好舒服呀😌😌因為佢地裝修好新淨,加上燈光又光猛🥳同埋感覺上佢比旺角會少人啲,冇咁逼😆😆-食過幾次午市任食之後,簡直係愛上左吖🥰因為夜晚食太多就會好容易個胃唔舒服,食2點就可以有多啲時間消化~仲可以慳埋夜晚個餐tim🤣🤣-出面仲設有好大個自助區,可以自己拎嘢飲、丸類、蔬菜、熟食同埋醬料🤩地方好大👍-我又係例牌叫左B餐再加海鮮😉因為B餐已經包含左我最愛嘅手打丸~同埋牛肉嘅質素已經好滿意🥳新都會雖然係新店,但係佢嘅水準依舊可以保持!牛肉同豬肉色澤都好紅潤,唔好有陣陣嘅雪櫃味👍👍-海鮮雖然要加$20先可以任食,但絕對係一個回本位呀😇選擇十分之多,比較特別嘅有白鱔片、脆肉鯇、唔同嘅貝殼類等等😇全部都好新鮮🥳最欣賞都係啲海蝦,基本上食咗八隻,都冇一隻係梅嘅👍-每一次嚟食我都最鍾意佢嘅自家製飲品👻包括洛神花茶、陳皮燉檸檬、薄荷烏龍茶、同埋蝶豆花茶,蝶豆花茶入面仲有爆珠tim呀😋❤️全部都好有誠意👍唔甜又健康🤩

2021-10-10
10 分鐘 (堂食)