2024-09-16
好耐冇食食評,中間去左好多餐廳,但係大部分都so so,依家無啦啦點著番個食評魂唔打廢話,講左MVP先,個薄荷朱古力奶昔真係不得了!平時出面飲都好似飲牙膏咁,佢係真。薄荷朱古力奶昔,係會飲到薄荷感覺嘅朱古力奶昔,而唔係薄荷牙膏醬!相反,個士多啤梨奶昔有啲失望,係有小小藥水味。。。依2杯係普通版,未試終極版千層麵少有用豬肉做,啲豬肉係“妹”,唔洗咬,底層再多番小小芝士佢就會變成我嘅no.1千層麵雞肉芝士薄餅,不過不失,只係太少醬,佢比嘅醬夠2塊餅咋,仲要係大家扮淑女先點咁少黑松露芝士醬薯條,不過不失,依個醬嘅比例ok蘑菇漢堡,蘑菇同洋蔥炒非常香口,洋蔥生生地但係唔辣,牛肉算juicy,因為等人,放左陣再食都唔乾身,但又唔會整濕個包包churros!!! 好多肉桂粉,配有誠意嘅雪糕,朱古力醬有待改善要有心理準備,環境係非常,非常,非常熱鬧,比較難溫柔咁傾計xd
黑松露芝士醬薯條,不過不失,依個醬嘅比例ok