2021-08-29
🍝Pasta Pepper Beef💵108🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀因為隻碟好靚,所以打卡位會加分🤪意粉入面有好大粒既黑椒,好重黑椒味,我幾鍾意陣味,炒得又唔會過油,但似火腿既牛肉就無乜牛肉味😂🍰Cheesecake Double Matcha💵68🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀用長方形鐵碟配埋蛋糕既樣貌具有特色,打卡位加分👍🏻雖然係double matcha 但奶味較重,甜度亦比想像中甜🥲如果甘返啲啲會較好,比出面既芝士蛋糕為濕少少,口感好似岩岩開左既雪糕杯既質地咁~🍰Tiramisu 💵65🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀同樣用鐵長碟作器皿,依間tiramisu 用左海綿蛋糕代替手指餅,浸滿滿既咖啡味,因為咖啡既苦味,所以食落既甜度都岩岩好,口感好厚滑,size 都大舊既~🍵Ice Matcha Latte💵60🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀好似富士山既latte完全可以拍寫真🗻!巨重抹茶味,但過於甘,係唔可以解膩既甘,可能入面有奶,所以都係有膩既感覺~☀️整體而言,意粉都ok,雖然意粉量少,但食埋cake就好飽,建議叫一件cake就夠,只係我同朋友想試晒2款🤪如果食cake 就建議飲咖啡會好啲,另外打卡位靚,但我覺得
🍝Pasta Pepper Beef💵108
🍰Cheesecake Double Matcha💵68
🍰Tiramisu 💵65
🍵Ice Matcha Latte💵60
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️整體而言,意粉都ok,雖然意粉量少,但食埋cake就好飽,建議叫一件cake就夠,只係我同朋友想試晒2款🤪如果食cake 就建議飲咖啡會好啲,另外打卡位靚,但我覺得價錢偏貴~