2012-08-03 1731 瀏覽
放假行山最好, 由石壁行到黎大澳, 唔知食咩好, 見酊到, 就去食個齋先啦!!!!多人到暈, 係有台, 但冇人理你, 坐低左好耐先有餐牌, 有餐牌好耐先有人寫野, 寫野好耐先有野食豆腐海皇"根" 唔識寫, SRY!我未食之前, 我真係覺得, 齋咪就係齋囉, 邊會有咩特別但我第一啖飲, 好味到真係懷疑係唔係有肉, 有鮮甜的, 而也不會太多生粉水變到一舊舊, 幾好幾好我阿媽話過, 食齋的, 唔用雞粉, 會用冬菇粉黎代替, 唔知係唔係用左呢?? 好好食三絲炒米粉, 就係炒米粉, 冇咩特別, 係細碟左少少啦同樣啦, 羅漢齋又係一般, 你問我好唔好食, 我真係覺得冇咩特別呢度出面係冇冷氣.... 都幾熱, 價錢亦唔係平, 但當然都唔係貴,一試無妨

豆腐海皇"根" 唔識寫, SRY!

我未食之前, 我真係覺得, 齋咪就係齋囉, 邊會有咩特別

三絲炒米粉, 就係炒米粉, 冇咩特別, 係細碟左少少啦

一試無妨

2012-07-28
15 分鐘 (堂食)