2022-11-14 128 瀏覽
今日秋高氣爽~就諗住同朋友去踩單車🚴🏻‍♀️我哋決定由大1. 幸運銷魂飯 $68叉燒係屬於半肥瘦嘅,軟硬度適中,可惜可能店舖太多人,而廚師未能發揮得好,成份叉燒係有不同的味道。而日本蛋味濃,煎成燶邊👍🏻米飯我就略嫌偏乾身少少,飯成一粒粒,可以濕潤返少少,及再熱少少,整體感覺就一流啦☺️價錢:$63好味程度:😋😋/5個滿分價錢抵食度:💰/5個滿分整體感覺:❤️❤️/5個滿分推介程度:👍🏻👍🏻/5個滿分——————————————————————2. 燒味自選双併飯(叉燒,切雞湯米)叉燒屬於偏瘦,味道甜甜地,淋淋地,有少少蜜糖嘅味道,呢份全份嘅味道一致👍🏻顏色較上一份為深色,味道更勝一籌。切雞方便,我們指明要雞胸,因此要加$4,雞肉嫩滑,有雞味,味道適中,唔會有一種雪藏嘅味道。湯米方面,就非常之要讚,湯味濃郁,有濃濃嘅胡椒豬肚味,再加上一層濃厚嘅雞油,整碗湯都有濃烈嘅雞味👍🏻👍🏻如果,怕食雞油嘅女生,可以走雞油,湯就會係好清嘅濃湯,味道好好👍🏻價錢:$56好味程度:😋😋😋/5個滿分價錢抵食度:💰💰💰/5個滿分整體感覺:❤️❤️❤️❤️/5個滿分推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分—————————————
今日秋高氣爽~就諗住同朋友去踩單車🚴🏻‍♀️我哋決定由大

1. 幸運銷魂飯 $68

而日本蛋味濃,煎成燶邊👍🏻

價錢:$63
好味程度:😋😋/5個滿分
價錢抵食度:💰/5個滿分
整體感覺:❤️❤️/5個滿分
推介程度:👍🏻👍🏻/5個滿分

——————————————————————

2. 燒味自選双併飯(叉燒,切雞湯米)

顏色較上一份為深色,味道更勝一籌。

價錢:$56
好味程度:😋😋😋/5個滿分
價錢抵食度:💰💰💰/5個滿分
整體感覺:❤️❤️❤️❤️/5個滿分
推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分

——————————————————————
餐廳整體感覺:
服務態度良好,環境尚算乾淨,如果,係平常食午餐,或者想食個快飯,又要食物不錯的話,而食飯唔叫飲品,姐姐們都送免費湯及熱水比我哋,感覺良好,值得一讚☺️

✏️