餐廳: 米拉
資訊:

2018-04-16 538 瀏覽
放工出觀塘去左東廣場食野, 入面好似都唔多dry做飲品既店,  而食店又剩係得罐裝汽水咁又想食辣野...今日又有啲閃熱.......就去搵杯奶蓋試......(特別多藉口去買凍野飲.......)唔洗諗, 總之奶蓋就order,  賣單20蚊剛剛好其實都幾抵, 平時一張廿蚊紙應該做唔到, 通常28 29 一杯奶蓋架喇,  觀塘咁旺都仲係用衣種價錢, 好街坊ge feel.無乜人等 , 好快就出到杯店主(好似係)好細心咁講要點樣飲奶蓋會好啲,  好親切 (不過我有啲尷尬,因為講解都有啲太詳細..同埋自己都己經飲開奶蓋哈哈)好飲既, 奶蓋唔算話好多, 但足夠   唔重芝士味但唔鞋口個杯就有點怪怪的,  開左就com唔反如果喺街拎住周圍走咁飲要小心啲!
放工出觀塘去左東廣場食野,

(特別多藉口去買凍野飲.......)

唔洗諗, 總之奶蓋就order,  賣單20蚊剛剛好
無乜人等 , 好快就出到杯

奶蓋綠茶

好飲既, 奶蓋唔算話好多, 但足夠   唔重芝士味但唔鞋口

個杯就有點怪怪的,  開左就com唔反
如果喺街拎住周圍走咁飲要小心啲!
2018-04-09
奶蓋綠茶