2020-05-09
今日一早去完荔枝角探朋友後,差唔多到食晏時間,落左去樓下個商場覓食,心血來潮好想食日本野,首先見到和民,但和民就時時都有得食,之後見到隔離有間元札幌拉麵🍜好似唔錯,所以就入去試下!裝修好有日本🇯🇵居酒屋feel,好似去左旅行咁☺️出面仲有部夾公仔機添,等緊位嘅朋友可以大顯身手一下😝😝我地分別每人叫左一個set lunch ,平均$62-$78,抵食到呢!滑蛋自家製豬扒飯,豬扒肉質鮮嫩,咬落去好多肉汁,配埋滑蛋食好正呀!$62 仲要有面豉湯🥣,薯蓉和日式蒸蛋,超抵食!另一個叫左雜錦拉面🍜$78,仲配一款小食加汽水🥤!雜錦拉麵好大碗,有叉燒,豬軟骨,蟹柳,半熟蛋,湯底唔會太濃,食完絕不口渴,食左一半已經好飽肚!小食:雞翼,雞皮炸得好脆口,好邪惡!配上檸檬汁食增加肉質鮮味,仲要有4 隻咁多,超讚抵食!總結:有驚喜的日式居酒屋🏮,食物好食之如,價錢又唔貴,下次會黎試埋晚飯先!
裝修好有日本🇯🇵居酒屋feel,好似去左旅行咁☺️
出面仲有部夾公仔機添,等緊位嘅朋友可以大顯身手一下😝😝