2021-03-24 305 瀏覽
唔知有無人同我一樣鍾意啲店鋪有小小暗暗地,又有格調又有feel啲?🤣🤣尼間仲可以坐係出面同朋友飲下酒傾下計,請人食飯或者推介餐廳絕對唔失禮,大推佢既卡幫尼意粉!十級好食🤤🤤🤤-👅:$318 1set1.soup+salad 🥗🍲我個人就覺得個湯有啲咸,但配個麵包🍞一齊食都接受到,🥗 salad方面就有紫菜、蕃茄🍅、西檸同埋西蘭花🥦-2.頂級牛柳配香煎鵝肝🥩尼度牛扒方面有牛柳選擇,佢既牛柳煎過真係好香🤤🤤仲要好軟又多肉汁,佢另加個汁仲要幾特別,就咁食會麻麻地有啲咸,但配返個牛柳食🥩,兩個字完美!大推👍🏻👍🏻👍🏻!!佢仲有其他配菜:薯蓉同埋紅蘿蔔🥕都正正常常~咁多野都對得起個價錢!-3. 紅絲絨蛋糕🍰佢嘅奶酪同埋蛋糕好夾,蛋糕超級鬆軟但有小小酸。-👅:雞尾酒🍹我就唔係成日飲酒🍹,唔係好識飲+覺得唔好飲🤣尼到我就唔推介我飲果兩杯,飲落好濃烈同埋酒精都濃,兩杯都係職員推介,到時有興趣都可以問返職員有咩可以推介你飲👍🏻-👅卡幫你意粉🍝尼個真係好好食!大推!食落好creamy ,同埋味度好濃🤤🤤唔會好似出面啲卡邦尼意粉咁食到好*樓*同埋好多粉feel,意粉都軟硬適中🤤
👅:$318 1set
1.soup+salad 🥗🍲
2.頂級牛柳配香煎鵝肝🥩
3. 紅絲絨蛋糕🍰
佢嘅奶酪同埋蛋糕好夾,蛋糕超級鬆軟但有小小酸。
👅:雞尾酒🍹
我就唔係成日飲酒🍹,唔係好識飲+覺得唔好飲🤣
👅卡幫你意粉🍝