2014-02-13 623 瀏覽
今日lunch非常趕時間,行過見左右都陫長龍買外賣,只有呢間冇咩人。走過去望下d sushi roll都唔差,又啱即食即走趕時間嘅我。不過今日得8度,食sushi凍冰冰,想揾熱飲或者但好似又冇。眼瞄一個sushi roll應該唔夠飽。因為趕時間所以冇留意價錢就order了。叫了一個辣味牛肉卷$24同一個三文魚手卷$26,盛惠$50。講真一個平日的lunch,算貴。因為Pret A Manger買一 份salad roll都有兩個roll,份量夠飽都係$39。辣味牛肉卷味道幾創新,有味覺棘激重口,但又幾好味,其實感覺似韓式壽司。紫菜是厚厚有咬囗那種。三文魚手卷standard嘢,只要件三文魚夠新鮮,基本上冇問題。另外一提是此店比人感覺好衛生,白色主題的店鋪,食物盒,整齊的食物櫃等。但不知何故是不太吸引人入坐。可能近日冬天已經太冷,此店冷色佈置實在不吸睛又不吸客。坐位又可能是坐向問題,令人感覺不舒服,面壁不緊要,但背向店員,感覺不舒服,好似一路食一路後面有人𥄫住你。似乎吸引西人多一點。但此location價錢略貴。總結:食物👌環境👎服務👌價錢👎
Sushi roll, chilly beef roll was special.
紫菜是厚厚有咬囗那種。

似乎吸引西人多一點。但此location價錢略貴。

總結:
食物👌
環境👎
服務👌
價錢👎
2014-02-10
  • Sushi roll chilly beef roll was special.