因為完全冇plan過食咩,而我又唔熟呢邊,所以就求其搵用app搵,意外搵到呢間好食又好抵食嘅餐廳🥰😆⠀⠀🐷Roast Black Pepper Pork Ribs, Crispy Potato Wedges🥔 $198⠀✰ 我自己覺得係目前食過最好食嘅豬仔骨😍 首先佢個豬仔骨都燒到皮脆肉嫩🥰 燒到岩岩好🤩⠀✰我自己覺得份量都好足夠,都算厚肉~而且好容易拆骨!😆 ((我唔太食豬肋骨嘅原因係...我成日都覺得食嘅時候好艱難🙈 啲骨好難拆但又唔想用手食😂⠀✰ 全舊豬仔骨連埋個BBQ sauce一齊燒真係燒到入哂味,入面連住肋骨嘅肉都無雪藏/冰鮮味👍🏻💗⠀✰⠀隔離仲有一兜醬,嗰兜醬係有Black pepper味🤩 係落會有少少似德國鹹豬手嗰種黑椒BBQ sauce, 即係係鹹鹹地~ 覺得個隻醬都好惹味,點豬仔骨都好食又唔滯🤩變左好似有兩種風味咁🥰⠀✰ 薯角都炸得好香脆好夠味😆⠀⠀🍲Risotto, Porcini Mushroom, Parmesan, Arugula 🧀$178⠀✰一黎到個牛肝菌同Parmesan cheese已經超級香🤩⠀✰個汁睇落好水好稀咁,但其實都幾creamy幾濃味,

Roast  black  pepper  pork  ribs ,  crispy  potato  wedges

✰ 薯角都炸得好香脆好夠味😆⠀

Risotto

✰個汁睇落好水好稀咁,但其實都幾creamy幾濃味,但我會覺得汁真係多左少少🙈 所以食耐左會有啲漏...⠀
✰雖然係比較多汁,但啲飯都還好,無話好爛/過份濕,都仲係食到一粒粒嘅😂而每粒嘅surface都會沾到牛肝菌汁,所以真係非常入味😋⠀

話佢抵食係因為我又用左另一個App book位🙈啲野食打左個半價😍😍所以真係又高質又抵食👍🏻😆下次如果晚市開返,真係會想試酒啦~⠀
Risotto
  • ROAST BLACK PEPPER PORK RIBS
  • CRISPY POTATO WEDGES