餐廳: 張三
資訊:

2018-10-22 327 瀏覽
今日係西環呢邊探完嫲嫲 決定係呢邊揾下好野食 打電話問左住呢區既朋友 問問附近有乜推介 朋友就介紹左呢間*張三*聽個名以為係中國菜個啲 原來係西餐嚟既店鋪唔係好大 但唔知點解有家嘅感覺所有Main/Pasta/Risotto都可以加$$轉做Set我就揀咗蟹肉Risotto 轉Set店員推介嘅南瓜湯好快就到味道非常之香濃 好香好開胃好怕食啲意大利飯會太濕淋pet pet呢一度嘅飯 質感非常之啱我少少硬非常正宗蟹肉亦都超級足料 啖啖都滿滿蟹肉 超級推介最後仲要讚嘅係呢度嘅店員非常之NICE笑容亦都好親切下次有機會再嚟多西環一定會再試埋其他野
聽個名以為係中國菜個啲 原來係西餐嚟既

店鋪唔係好大 但唔知點解有家嘅感覺