2018-03-08 400 瀏覽
今日番半日,約埋同事黎九龍灣食個午餐再睇個靚戲,一路都知道,九龍灣得寶商場開左好幾間好野食,今日先黎食呢間burger b,老老實實我都幾鍾意食burger😁架!.睇睇menu burger 既種類唔算多,我就揀左呢個150g 自家製牛肉芝旦堡,另外加15蚊配魚手指👍👍《前題!豬同事竟然拎左張舊мenυ黎比我影相🤦🏻‍♀️而個陣我又唔發覺⋯втw個價錢已經加左價架啦》.成個漢堡係好食既,半溶既芝士加埋個牛食落口感唔錯,而且牛肉厚度一流,但欠缺牛味!每啖都好滿足,唯一只係漢堡既餡料大細有d唔平均,全部餡料都比較唔置中,有點東一舊西一舊引致吃起來有d唔方便同賣相略嫌差一點🙋🏼‍♂呢個價錢不能要求太多!但真係可以有進步空間呢P.s.見到符近其實仲有好多吸引既野食呢,有機會會試多幾間🙂🙂
150g 自家製經典牛肉芝士堡

呢個價錢不能要求太多!但真係可以有進步空間呢

10 分鐘 (堂食)