觀塘作為好多打工仔每日奔波嘅地方,區內自然伴隨着唔少高質素嘅食堂,呢間Flames絕對係觀塘食西餐嘅不二之選👍餐廳夜晚仲配備live music,用餐環境非常之好氣氛🥳Parma Ham 配 火箭菜 Pizza Pizza一上枱,已經被佢嘅賣相深深地吸引眼球😍Parma Ham 同火箭菜係絕配,Parma Ham咸香味十足,火箭菜獨有苦苦地青青地嘅口感又好夾😁Pizza 餅底非常之軟熟,絕對有令人想一食再食嘅衝動😋之前都聽聞過Flames嘅Pizza係做得非常之出色,果然真有其事🤩慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉慢煮處理嘅雞胸顯得份外嫩滑😀本身我自己好鍾意扁意粉嘅質地,加埋香草醬就最perfect喇😈香辣炸雞呢度嘅炸雞勁大份,份量遠遠超越一般餐前小食😝真正做到外脆內軟,肉汁勁juicy,非常邪惡但實在太美味😈👻Flames Lemonade作為餐廳主打招牌嘅Lemonade😬炎炎夏日飲返杯,入口真係有陣透心涼嘅暢快感🤣
慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉
香辣炸雞