2018-09-12 1045 瀏覽
呢間係新店, 早三個禮拜都未見佢廣告牌, 位於熟食市場1樓政府公營地方, 自然唔得寬敞, 外面黑猛猛, 真係七十年代feel入到食店裏面又唔同, 燈火光猛, 我見餐牌唔貴就去試下點左個比目魚飯, 固定配凍綠茶前菜: 毛豆+秋葵帶子, 故唔到四草野午餐會有前菜, 真係幾有特色, 毛豆應該雪過, 唔係太有豆味.秋葵因為切短左, 所以唔太多潺, 可以接受, 帶子雖非鮮味, 但配千島汁後味道係唔錯既配菜: 檸檬, 青瓜, 椰菜絲, 腌蘿白, 小蕃茄, 都係千島汁, 混埋一齊食係ok既比目魚: 就咁樣, 本身薄, 味其實真係無味, 但主要係食佢炸脆既口感, 再加照燒汁, 呢種風味係幾日式飯: 珍珠米, 超細碗, 好彩寫明食完可以再添, 否則實餓死我綠茶: 好冰, 好淡, 成日飲奶茶咖啡, 間唔中飲清d當清腸胃價錢公道,  有特色, 會返去試下其他餐
呢間係新店, 早三個禮拜都未見佢廣告牌, 位於熟食市場1樓
入到食店裏面又唔同, 燈火光猛, 我見餐牌唔貴就去試下

點左個比目魚飯, 固定配凍綠茶

價錢公道,  有特色, 會返去試下其他餐
2018-09-05
  • 前菜