2024-04-15
之前返工有用app叫過外賣都覺得唔錯😋我估外賣好食,堂食一定更加正😆同埋重點係堂食真係平好多🤩🐣脆脆雞堡 ($65) 堂食終於可以試吓佢新出嘅炸雞堡😝炸雞又大又厚身,炸得脆卜卜😋最鐘意佢用芥末蛋黃醬,香香辣辣,平衡返炸雞嘅油膩感👍🏻🥩德州之堡 ($70) 另外試一個想試好耐嘅德州之堡😍堂食價錢真係抵食好多😆好豐富🤩有安格斯漢堡,炸洋蔥圈,煙肉同半溶芝士🧀牛漢堡雖然唔算好厚好有肉汁,但勝在肉味勁濃😆就算配搭濃味嘅煙肉🥓牛肉味都好突出😙🥗正雞沙律 ($52)沙律都好大份,有得揀柚子醋,千島醬同凱撒沙律醬🥗鐘意食醬嘅我就覺得再多啲醬就仲正😛雞扒就好大塊,juicy又惹味👍🏻🍏青蘋果特飲 ($28) 特飲就係果汁梳打🍏雖然望落顏色有啲嚇人😆😆但味道唔算太甜,漢堡配有汽飲品就係爽😎汽水以外多一個選擇😙
🥩德州之堡 ($70)
🥗正雞沙律 ($52)
🍏青蘋果特飲 ($28)