餐廳: 犀牛犀牛 (巧明工業大廈)
資訊:

起司牛奶薯泥吐司 ($34) ●●◐○○以前啲同事幾鍾意食🦏,我嘅經驗就普普啦 之後決定俾多次機會佢 點知都係中伏☹️✅麵包係烘得幾香🍞邊皮微脆,包身鬆軟❌但係呢個食材組合除咗用「一pat嘢」嚟形容,我諗唔到仲可以點講😓加上欠缺調味,成個包食到我滿頭問號🫂可能你會話我揀得就預咗⋯⋯質感方面都算,不過味道真係只食到薯仔味 齋啪一個當lunch唔夠食 嗰日仲要等咗好耐✍🏻 加埋幫襯過三次,上次食有煙肉嘅吐司會好少少,味道豐富啲,不過講真冇特別 當係一般breakfast chain吧📍犀牛犀牛💰: ●●●◐○
起司牛奶薯泥吐司 ($34) ●●◐○○
✅麵包係烘得幾香🍞邊皮微脆,包身鬆軟

📍犀牛犀牛
💰: ●●●◐○