餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2019-06-21 611 瀏覽
觀塘APM 泰國菜之選2個人 簡間唔洗排隊 坐位舒服既餐廳 可以考慮- 夜晚有分晚市/宵夜餐牌打開餐牌樣樣都想叫d 但得2個肚仔 唔食得太多 所以叫左呢個2人餐 價錢尚算合理每款食物都因應2人份量 種類都算多 亦唔洗擔心浪費食物 -小食香口 -炒菜炒海鮮都夠火喉 -手抓餅配咖哩豬扒 唔錯 -湯, 我地叫左冬陰公 南瓜忌廉粟米 (我比較鐘意後者 南瓜味濃郁)-至於 特色甜品 竟然係士多啤梨味慕絲蛋糕 外貌係麻麻地 但食落竟然有驚喜 (本來仲想另外叫芒果糯米飯)但食曬以上呢個餐 肚仔已經無空位啦*呢間可以用AE儲飛行里數 正
觀塘APM 泰國菜之選
每款食物都因應2人份量 種類都算多 亦唔洗擔心浪費食物

-小食香口
-炒菜炒海鮮都夠火喉
-手抓餅配咖哩豬扒 唔錯
-湯, 我地叫左冬陰公 南瓜忌廉粟米
(我比較鐘意後者 南瓜味濃郁)
但食曬以上呢個餐 肚仔已經無空位啦

*呢間可以用AE儲飛行里數 正