2024-08-20
📍觀塘人氣千層蛋糕小店 — 𝙃𝙤𝙡𝙖𝙢 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧𝙮 🍰💖𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🎂八味盒千層蛋糕 (八月口味) $259 -日本抹茶🍵-伯爵茶☕️-阿華田🍩-好立克🍼-荔枝乳酪接骨木花🌸-紫薯粒粒🍠-吉士焦糖燉蛋🥞-海鹽檸檬🍋個人認為伯爵茶味係我心目中嘅No.1🤩🌟茶味真係好香濃,而且蛋糕又唔會太甜~另外抹茶味都好出色,好濃郁嘅抹茶味🤤,抹茶愛好者一定鍾意❤️另外+$10仲有手寫朱古力生日牌,不得不說啲字真係好靚🥹🫶🏼整體都好滿意~✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽呢間蛋糕店都可以話係千層蛋糕店嘅始祖🥹✨我都已經喺度買過幾次生日蛋糕(全自費!!)😻依家見佢仲出咗個八味千層蛋糕,有八隻味嘅切件拼埋做一個蛋糕🤤滿足晒我呢啲乜味都想試下嘅人😙除返開都係$32一件!性價比好高~😆賣相:🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟🌟推薦度:🌟🌟🌟🌟📍 𝙃𝙤𝙡𝙖𝙢 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧𝙮🔖地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座4樓I室
𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )
🎂八味盒千層蛋糕 (八月口味) $259
-日本抹茶🍵