2024-01-20 1879 瀏覽
之前見過好多朋友都有嚟飲呢一間位於觀塘工廈地舖嘅Coffee Slave 啡奴,不過一直冇乜機會經過附,今日趁着做完Facial就特登行過嚟一試☕️我同男朋友分別嗌咗Flat White $40Dirty $40由於啱啱食完少少嘢,所以我哋就冇嗌佢嘅食物,不過睇咗Menu應該ok~掛🤔?咖啡嚟嘅時候首先嚟咗男朋友個杯flat white ,佢杯咖啡mixing 做得唔錯,調和咗Fruity咖啡豆比較酸少少嘅特性,而且拉花飲到最尾都冇散,係一杯中挺嘅奶啡☕️不過可惜杯Dirty可能因為用咗比較Fruity 豆或者淺炒嘅豆,令到杯啡第一啖飲落有啲過酸同苦澀😅我個人就非常麻麻哋,同男朋友交換咗佢個杯flat white 🤣天堂與地獄咁當然小店經營唔容易,所以如果有下次會再俾多次機會佢

我同男朋友分別嗌咗
Flat White $40
Dirty $40

當然小店經營唔容易,所以如果有下次會再俾多次機會佢