📍觀塘良心足料湯咖哩‼️· 超厚身漢堡扒🐷 -- 犢食🍛💛=======================犢食係位於觀塘工廈入面,主打各款湯咖哩~今次係小編第二次嚟,上次食咗雞脾湯咖喱覺得唔錯,今日就試咗招牌漢堡扒🤩------------------------------⭐️芝士漢堡扒湯咖哩飯($65)外賣自取8折 (7.5/10)湯咖哩食落香料味突出,幾惹味,用嚟撈飯一流😆芝士漢堡扒超大塊好厚肉,仲大過手掌😂食落肉味濃郁,加埋半溶芝士真係好邪惡!😈如果煮得腍身啲會更出色🙈湯咖哩入面仲有大量配菜,例如磨菇、紅蘿蔔、蓮藕、茄子、薯仔等等,煮得好入味,真係食餸都飽咗一半🙈💕------------------------------整體嚟講食物大份抵食,外賣自取仲有8折優惠!💕小店做到7月中就結業啦,大家把握最後機會支持一下啦💛💪🏻------------------------------賣相:7/10味道:7.5/10性價比:7.2/10回頭度:7/10------------------------------店舖資料名稱:犢食地址:觀塘巧明街105號好運工業大廈3樓D室前往方法:觀塘
📍觀塘良心足料湯咖哩‼️· 超厚身漢堡扒🐷 -- 犢食🍛💛
=======================